Hackelés és Internetbiztonság – alapok

Megtanítjuk a legáltalánosabb hackelési technikákat és hogy hogyan tudsz védekezni ellenük. A kurzus kifejezetten kezdőknek szól!

Ezen a kurzuson elsajátíthatod a legáltalánosabb hackelési technikákat és az internetbiztonság alapelveit, hogy esetleges hacker támadásokat ki is tudj védeni!

6 alkalom
90 perc/alkalom
kezdő

Tanfolyam felépítése

  • Hogyan tudják a hackerek feltörni és ellopni a jelszavad
  • Hogy kell „lehallgatni” két számítógép közötti kommunikációt
  • Hogyan működik a titkosítás
  • Hogyan lehet jelszavakat feltörni
  • Hackelés személyes interakcióval (un. social engineering)
  • Hogyan védekezz az összes fentivel szemben
  • Mi a böngésző ujjlenyomat
  • A Tor és a Darknet
  • Proxy és VPN

Ezen a kurzuson megtanítjuk a hackelés alapkoncepcióit, és azon eszközök alapvető használatát, melyekkel a hackerek dolgoznak. Ez a tanfolyam nagyon gyakorlati, a fenti módszereket mind saját magadnak is alkalmazni kell majd, de anélkül, hogy ezzel bárkinek is árts. Megtanítjuk, hogyan használd ezeket az eszközöket hackertámadások kivédésére.

Előképzettség

A tanfolyam résztvevői számára nincs szükség előzetes kódolási ismeretekre, mivel mindent megtanulsz az alapoktól. A kurzust magyar nyelven tartják, de elvárás, hogy a résztvevők olvassanak és megértsék az alapvető angol nyelvet, ami minden programozó számára elengedhetetlen.

Időpontok

A képzés 2 hétig tart, 5 órát tartalmaz és az alkalmak hétfőn, szerdán és pénteken 18:00 és 19:30 között lesznek megtartva.

Mire lesz szükséged?

Csupán egy laptopra (és töltőre) lesz szükséged, valamint kellő kíváncsiságra.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

ELŐJELENTKEZÉS

89.990 Ft

Regisztráció határideje
hamarosan
Tanfolyam várható kezdete
hamarosan
Oktató
Fodor Gábor
Találkozók száma
6 alkalom
Időtartam
90 perc/alkalom
Nehézség
kezdő
"A SmartNinja nélkül soha nem kaptam volna állást. Az első néhány nap után már éreztem, hogy a programozás egy olyas valami, amit egész életemben szeretnék csinálni. A három hónap alatt megfelelő mennyiségű tudást sikerült megszereznem ahhoz, hogy el tudjak helyezkedni, mint programozó és napról napra folyamatosan fejleszthettem magam."
"Egyre nehezebb tehetséges fejlesztőket találni, így nagyon izgalmas volt elkezdeni együtt dolgozni a SmartNinjával. Minden várakozásunkat felülmúlta, amikor a SmartNinja 10 tehetséges fiatal embert képzett ki profi programozókká."
"Elküldtük a gyakornokunkat a SmartNinja-hoz. Majd pár hónap múlva használható és értékes programozói tudással tért vissza. Ezután pedig már az egyik nagy projektünknél tudtuk őt alkalmazni. Meleg szívvel ajánlom a SmartNinja képzéseit!"