Online Webfejlesztés Alapjai, HTML&CSS Tanfolyam

A HTML&CSS Tanfolyam egy olyan webfejlesztő kurzus, ahol pár délután alatt sajátíthatod el a webfejlesztés alapjait. Kimondottan kezdőknek ajánljuk.

Ismerd meg a HTML és CSS alapjait, mely a webfejlesztéshez elengedhetetlen. Ezt a négy alkalmas tanfolyamot teljesen kezdők számára javasoljuk.

4 alkalom
90 perc/alkalom
kezdő

Tanfolyam felépítése

  • Hogyan készítsünk weboldal szerkezetet HTML-lel
  • Hogyan változtathatjuk meg a weblap megjelenését a CSS-en
  • Hogyan készítsünk CSS-elrendezéseket
  • Fejlesztői eszközök használatát a böngészőben
  • Az Atom kódszerkesztő használatát

Az összes fenti szó idegen neked? Ne aggódj, ez a kurzus alkalmas kezdőknek, és mindezeket a témákat szép és érthető módon magyarázzuk el.

Mit fogok csinálni a tanfolyamon?

A tanfolyam során minden résztvevő három weboldalt épít, amelyeket büszkén mutathat meg barátainak. A 21. században kulcsfontosságú készségek alapjait kapja. A legfontosabb, hogy kiderül, hogy a kódolás Neked való, vagy sem.

Előképzettség

A tanfolyam résztvevői számára nincs szükség előzetes kódolási ismeretekre, mivel mindent megtanulsz az alapoktól. A kurzust magyar nyelven tartják, de elvárás, hogy a résztvevők olvassanak és megértsék az alapvető angol nyelvet, ami minden programozó számára elengedhetetlen.

Időpontok

A tanfolyam 2 hetet ölel fel (4 alkalom). A kurzus heti két alkalommal 17:00 and 18:30 között lesz.

képzés 2 hétig tart, az alkalmak az alábbiak szerint lesznek megtartva:

  1. alkalom: HTML
  2. alkalom: CSS
  3. alkalom: Layouts
  4. alkalom: Templates and themes

Mire lesz szükséged?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

ELŐJELENTKEZÉS

99.990 Ft

Regisztráció határideje
2024. június 3.
Tanfolyam várható kezdete
2024. június 4.
Oktató
Molnár Gábor
Találkozók száma
4 alkalom
Időtartam
90 perc/alkalom
Nehézség
kezdő
"A SmartNinja nélkül soha nem kaptam volna állást. Az első néhány nap után már éreztem, hogy a programozás egy olyas valami, amit egész életemben szeretnék csinálni. A három hónap alatt megfelelő mennyiségű tudást sikerült megszereznem ahhoz, hogy el tudjak helyezkedni, mint programozó és napról napra folyamatosan fejleszthettem magam."
"Egyre nehezebb tehetséges fejlesztőket találni, így nagyon izgalmas volt elkezdeni együtt dolgozni a SmartNinjával. Minden várakozásunkat felülmúlta, amikor a SmartNinja 10 tehetséges fiatal embert képzett ki profi programozókká."
"Elküldtük a gyakornokunkat a SmartNinja-hoz. Majd pár hónap múlva használható és értékes programozói tudással tért vissza. Ezután pedig már az egyik nagy projektünknél tudtuk őt alkalmazni. Meleg szívvel ajánlom a SmartNinja képzéseit!"