SmartNinja Q2-2020 Eredmények: Új Podcast-ot készítettünk!

Negyedéves jelentéseket teszünk közzé, hogy transzparensek lehessük dolgozóinkkal, oktatóinkkal és tanulóinkkal – a SmartNinjákkal.

Hiszünk abban, hogy a mai világban a bizalom kiépítése még fontosabb, mint bármikor máskor. Átnéztük az előző negyedéves adatainkat (Q2-2020) és itt jönnek az eredmények.

Több száz tanuló részvételével 9 küldönböző városból indítottunk képzéseket

SmartNinja map

37,8%-a a hallgatóinknak nő ‍

SmartNinja gender balance

Az átlagos értékelés tanfolyamainkra 8.8/10 ⭐

Hallgatóink, akik április, május és június hónapokban fejezték be valamely kurzusunkat, átlagosan 8.8/10-es értékelést adtak.
SmartNinja értékelés

Új Podcast készült ️

SmartNinja Podcast

A SmartNinja Podcast-et készített, melyben interjúk hallhatóak oktatókkal, IT-s szakemberekkel és az IT világából vállalkozókkal.

Ezekkel a Podcast anyagokkal szeretnénk hallgatóinknak betekintést nyújtani az IT világába, az új trendeket megvitatni és új ötleteket felhozni.
Az összes videó interjú megtekinthető a Youtube csatornánkon. Jelenleg az interjúk szlovén, német, vagy angol nyelven készültek el.

Nézzétek meg a csatornát és iratkozzatok fel, hogy értesüljetek a havonta felkerülő anyagainkról:

SmartNinja Coding School Youtube Channel.

Koronavírus járvány

A koronavírus okozta járvány nagy hatással volt az egész világra 2020 2. negyedévében és ez alól a mi tanfolyamaink sem képeztek kivételt.

A digitális irányba való eltolódás felgyorsult, emiatt úgy hisszük, hogy a küldetésünk még fontosabb, mint valaha, ami nem más, mint IT készségek oktatása. Valakinek tovább kell építenie és karban kell tartania a kiber világot.
A távmunka és az online tér felé való nyitás segíthet túljutnunk ezen a járványon és a jövőben rugalmasabban tudunk majd kezelni ehhez hasonló kríziseket.

Mindenki vigyázzon az egészségére és próbáljátok a legtöbbet kihozni a nyárból!

Forrás: SmartNinja.org Blog

Olvass tovább