Készségek, amik segíthetnek, hogy munkát találj

Bemutatunk néhány készséget, amik segítségével kiemelkedhetsz a többi álláskereső közül.

Rugalmasság

Mostanában sokat hallani arról, hogy nagy a kereslet a full-stack fejlesztők iránt. Ha pályakezdő vagy, vagy éppen karriert szeretnél váltani, a munka és a csapat iránti szemléleted előnyt jelenthet. A vállalatok azokat a jelentkezőket részesítik előnyben, akiket a tudás iránti vágy vezérel, a megoldás részesei szeretnének lenni, azonosulni tudnak a vállalat elképzelésével, és arra törekednek, hogy frissítsék a terméket.

Gyorsaság/Ügyesség

Az egyik készség, ami mostanában került előtérbe és igazán vonzó a fejlesztők között. Könnyítsd meg a munkát – hatalmas projektek kisebb feladatokra való felosztása, a prioritások sikeres meghatározása és a változásokhoz való alkalmazkodás. Számos tartalom található a gyors gondolkodásról az interneten.

Mobiltechnológia

A mobil fejlesztés területén a fejlesztők iránti kereslet napról napra növekszik. A kezdőknek azt javasoljuk, hogy először ismerjék meg jól a webfejlesztést. A megszerzett tudással sokkal egyszerűbb elsajátítani a mobil technológiákat.
Különböző technológiák
Mostanában egyre nagyobb a kereslet a különböző készségek iránt, mint korábban. Jó, ha több nyelven is tudsz. Remek hír: ha már megtanultál egy programozó nyelvet, a következő sokkal könnyebben fog menni.

Biztonság

A felhő szolgáltatások használatának emelkedésével megnőtt a adatbiztonság miatti aggodalom. Ennek hatására karrier lehetőségeket nyíltak meg a biztonság, a teljesítés, a management és a felhőalapú számítástechnika területén.

UI+UX

A termékek egyre összetettebbé és teljeskörűbbé válnak, emiatt megnőtt a weblaptervezés és a felhasználói tapasztalat iránti szükséglet. Lényeges, hogy olyan alkalmazást készítsünk, amit könnyű használni, és amiben ösztönösen fogunk dolgozni. Egy szuper képesség, ami remekül illik a front-end fejlesztés tudáshoz. Ajánljuk a Good UI blogot.

Hogyan kezdj neki?

Mindenkinek, aki szeretne belépni a programozás világába, javasoljuk a Webfejlesztés 1 kurzus elvégzését, ahol megtanulhatja az alapokat: front-end and back-end, Python nyelv, Google App Engine. Olyan tudást adunk át, amely kiváló alap további fejlesztői készségek elsajátításához, szuper oktatók támogatásával, akik szívesen osztják meg a programozással töltött éveik alatt szerzett tippjeiket és tapasztalataikat .

Olvass tovább