Online programozó képzés kezdőknek Python nyelven

Legyél te is programozó! A kurzus alatt el tudod sajátítani az egyik legnépszerűbb programozási nylevet, a Python-t.

Tanuld meg a programozás alapjait, és legyél te is programozó!

A tanfolyam 4 hetet vesz igénybe, heti két, egyenként másfél órás alkalommal. A tanfolyam kifejezetten kezdőknek szól! Ezen a kurzuson megtanulod az alapvető programozási koncepciókat, melyek minden programnyelvben azonosak.Így a kurzus elvégzése után nem jelent majd problémát más programnyelvek alkalmazása sem. Ez a tanfolyam egy remek bevezetés a programozás világába, és egy olyan tapasztalatot ad, mely alapján arra is rájössz, hogy a jövőben inkább a webfejlesztés, a mobil applikációk fejlesztése, vagy esetleg más terület érdekel.

A képzés legalább 4 fő jelentkezése esetén indul el.

8 alkalom
90 perc/alkalom
kezdő

Tanfolyam felépítése

A kurzus folyamán 10 különböző programozási projectet fogunk végig csinálni. Ezzel is fejlesztjük tudásod, melyet aztán akár az önéletrajzodba is beleírhatsz. Ezek a projectek remek látásmódot adnak arra, hogy utána saját programokat vagy scripteket írj.

A tanfolyam végső projectjeként egy nagyon érdekes Python programot fogsz létrehozni, mely az általad kívánt adatokat fogja összegyűjteni (adatgyűjtés) egyes weboldalakról. Ez nagyon fontos tudás lesz például ha pénzügyi vagy marketing területeken kezdesz fejlesztőként dolgozni, vagy bármely olyan esetben, mikor online információk után kell kutatnod, majd feldolgoznod azokat.

  1. Első alkalom: Bevezetés a Python-ba és a változókba
  2. Második alkalom: Ciklusok
  3. Harmadik alkalom: Fájlok használata
  4. Negyedik alkalom: Listák és szótárak
  5. Ötödik alkalom: Függvények
  6. Hatodik alkalom: Objektum orientált programozás
  7. Hetedik alkalom: Alkalmazásprogramozási felület (JSON és API)
  8. Nyolcadik alkalom: Grafikus interface-ek

Előképzettség

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes programozói ismeret, mivel az alapoktól kezdve fogjuk tanulni a programozást. A kurzust magyar nyelven tartjuk, azonban alapvető angol kifejezések ismeretére biztosan szükség lesz a programozói tudás elsajátításához, továbbá a képzés tananyaga is angol nyelven érhető el.

Időpontok

A kurzus heti két alkalommal, minden hétfőn és csütörtökön 17:00 and 18:30 között lesz.

Mire lesz szükséged?

Minden résztvevőnek szüksége van saját laptopra, internet hozzáférésre és töltőre.

Mi történik, ha kihagyok egy alkalmat?

Minden tanuló hozzáférést kap a Student dashboard-hoz, ahol minden órát láthat. Elérhetőek összegző leckék is a képzés ideje alatt, amelyek kárpótolhatnak a kihagyott alkalom miatt. Továbbá az online kurzusaink nagy előnye, hogy az egyes fejezeteket rögzítjük, így bármikor pótolható egy kimaradt rész. Ilyen módon a teljes anyag akkor is elérhető marad, ha a résztvevő egy, vagy több részről pl. megszakadt internet kapcsolat miatt lemaradt.

Ezeken felül, van még egy fórum is, ahol az oktatók megválaszolják minden kérdésedet.

ELŐJELENTKEZÉS
python programozas

104.990 Ft

Regisztráció határideje
2024. június 12.
Tanfolyam várható kezdete
2024. június 13.
Oktató
Molnár Gábor
Találkozók száma
8 alkalom
Időtartam
90 perc/alkalom
Nehézség
kezdő
"A SmartNinja nélkül soha nem kaptam volna állást. Az első néhány nap után már éreztem, hogy a programozás egy olyas valami, amit egész életemben szeretnék csinálni. A három hónap alatt megfelelő mennyiségű tudást sikerült megszereznem ahhoz, hogy el tudjak helyezkedni, mint programozó és napról napra folyamatosan fejleszthettem magam."
"Egyre nehezebb tehetséges fejlesztőket találni, így nagyon izgalmas volt elkezdeni együtt dolgozni a SmartNinjával. Minden várakozásunkat felülmúlta, amikor a SmartNinja 10 tehetséges fiatal embert képzett ki profi programozókká."
"Elküldtük a gyakornokunkat a SmartNinja-hoz. Majd pár hónap múlva használható és értékes programozói tudással tért vissza. Ezután pedig már az egyik nagy projektünknél tudtuk őt alkalmazni. Meleg szívvel ajánlom a SmartNinja képzéseit!"